Cupa României / Dunărea – FCSB / „Partida se va juca cu casa închisă!„

0
767
Cupa Romaniei

Stadionul „Ion Comșa„ de la Călărași va fi arhiplin la partida de joi, 1 noiembrie cu FCSB! Oficialii călărășeni au anunțat că s-au dat peste 4000 de bilete din cele peste 8200 disponibile și se așteaptă ca meciul să se joace cu casa închisă!

Mai sunt câteva zile până la meciul care se va juca pentru prima dată în nocturnă la Călărași. Dunărea – FCSB este meciul anului pentru călărășeni. Partida se desfășoară la 21.45, joi, 1 noiembrie pe arena „Ion Comșa„. Pentru acest meci, oficialii clubului de la Călărași au făcut eforturi mari pentru a închiria o nocturnă. „Partida se va juca cu casa închisă! Ne-am dorit să jucăm acasă pentru că suporterii din Călărași aveau nevoie de un astfel de meci disputat aici, în nocturnă”, a afirmat Florin Brișan, președintele echipei de pe malul Borcei.

Până în acest moment, cel mai rapid s-au epuizat biletele la tribuna a II-a a stadionului acolo unde un bilet costă 40 de lei. Nici la tribuna I nu prea mai sunt bilete la prețul de 30 de lei. La peluze au mai rămas tichete pentru acest meci unde costă 20 de lei. Cei care vor să vadă meciul de la tribuna acoperită trebuie să scoată din buzunar 120 de lei, iar pentru zona-family 20 de lei. Suporterii echipei pregătite de Dan Alexa care și-au achiziționat abonamente la partidele din Liga 1 Betano pot să intre și la meciul din optimile Cupei României.

„Va fi o sărbătoare, iar noi vom încerca să ne calificăm mai departe”, a afirmat Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași. 

  • Cea mai bună performanță a de la Călărași a fost înregistrată în Cupa României, în ediția 1991-1992. Din postura unei divizionare C, Dunărea Călărași avea să atingă faza sferturilor de finală, fiind eliminată de FC Politehnica Timișoara (Div. A) după 1-0 în turul de la Călărași și 0-2 în returul de la Timișoara. De altfel, în acea ediție, Politehnica Timișoara avea să joace finala cupei cu Steaua București. Până în faza sferturilor, Dunărea Călărași avea să elimine, în faza 16-imilor de finală, pe Gloria Bistrița (Div. A), scor 3-2 și în faza optimilor de finală, pe ASA Târgu Mureș, de asemenea divizionară A la acea vreme, cu scorul de 2-1.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.