Mâine se montează nocturna pe stadionul din Călărași!

0
740

Reprezentanții firmei care se ocupă de montarea nocturnei au afirmat faptul că în cursul zilei de azi, nocturna ajunge pe arena „Ion Comșa„. 

Oficialii clubului de pe malul Borcei au apelat la o firmă din Baia Mare care a mai închiriat nocturna pentru Hermannstadt, anul trecut, tot pentru un meci de Cupă cu FCSB. Costurile închirierii nocturnei sunt de 55.000 de euro. Firma care se ocupă de montarea nocturnei a instalat deja cele 4 schele iar în cursul zilei de astăzi, nocturna ajunge pe stadionul de la Călărași.

Instalația de nocturnă cuprinde 4 turnuri din schelă, de 22 de metri înălțime, pe care sunt montate 90 de lămpi, cu putere de 2.000 W fiecare, care dau o intensitate în conformitate cu prevederile ROAF.

Călărășenii vor să umple stadionul la partida din Cupa României pe care echipa lor, Dunărea îl joacă în fața celor e la FCSB pe 1 noiembrie de la ora 21:45. Un bilet la peluze costă 20 ron, tribuna 1 – 30 ron; tribuna a II-a: 40 ron; tribuna acoperită 120 ron; zona-family 20 ron, 1+1 gratis în limita locurilor. Abonamentele sunt valabile! Biletele se găsesc la magazinul fan-shop amplasat la poarta stadionului Municipal Călărași.

Meciul: Dunărea – FCSB se joacă pe 1 noiembrie la ora 21:45 pentru prima dată în istorie la Călărași sub nocturnă!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + six =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.