PSD / Sorin Vrăjitoru: „Este un drept care li se cuvine călărășenilor„

0
224

Deputatul călărășean, Sorin Vrăjitoru, singurul parlamentar care este interesat de mediul „ostil„ în care mulți călărășeni au lucrat ani de zile. Fostul combinat Siderurgic dar și alte întreprinderi care au poluat permanent orașul nostru l-a făcut pe Vrăjitoru să se gândească la un proiect de Lege care să vină în avantajul călărășenilor.

  • „15 mii de persoane din județul Călărași ar urma sa se pensioneze mai devreme decât limita legala„ declara intr-o conferință de presă susținută la sediul partidului din Călărași, deputatul Sorin Vrăjitoru în vara acestui an. Deputatul PSD, Sorin Vrajitoru a inițiat un proiect de Lege care are susținerea colegilor de partid. Este vorba de o pensionare a calarasenilor înainte de termenul inițial.

„Suntem cu un pas mai aproape de aprobarea Legii care permite pensionarea anticipată cu doi ani, fără penalizări, a călărășenilor care trăiesc într-un oraș cu poluare remanentă.
Proiectul legislativ pe care l-am inițiat a primit astăzi votul colegilor senatori din Comisia de Muncă.
Este un drept care li se cuvine călărășenilor și sper ca foarte curând această lege să ajungă la vot în Camera Deputaților pentru a fi adoptată!„,
a spus Vrăjitoru pe pagina sa de socializare.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.