Victor Ponta și ProRomania se implică în politica de la Călărași!

0
523
Victor Ponta / Președinte, Pro România

Victor Ponta, fostul șef al Guvernului României va fi prezent, din nou, în viața politică de la Călărași! Deputatul Victor Ponta, fondator al Pro România, își aduce proaspătul partid la Călărași!

Lansarea filialei Călărași, de care se ocupă Constantin Iacov și Cosmin Dragomir, va avea loc la începutul lunii viitoare, în primele zile ale lui Noiembrie, în prezența fostului premier și a mai multor personalități marcante ale partidului: Daniel Constantin, fost vicepremier, Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății și Sorin Câmpeanu, fost ministru al Educatiei.

Sediul partidului va fi pe strada 1 Decembrie 1918, în zona pietonală.

Victor Ponta s-a arătat încă de la începuturile Pro România încrezător în forța unui partid care are în prim plan promovarea oamenilor de valoare.

“Sunt social democrat, dar cred în elite. Și cred că o societate nu poate să progreseze scoțând în față mediocrități, analfabeți politic, oameni care se califică pe un singur criteriu, al obedienței și credinței față de o structură politică sau de un lider politic. Din acest motiv, mi-aș dori ca în acest proiect să am alături oameni care știu să vorbească și limba română și limba engleză, care au cunoștințele și au avut ocazia să se certifice în domeniul în care au activat.”  – a afirmat Victor Ponta.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 14 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.