Dosarul lui Iliuță a fost clasat! „Ceea ce s-a întâmplat în această perioadă mă face să privesc cu optimism anul 2020„

0
487

Ziarul Ediția a publicat imediat după incidentul petrecut exact acum un an de zile un material în care a specificat faptul că: „dosarul lui Iliuță este doar un foc de paie„, argumentând la acea vreme cauzele și speța în cauză. Astăzi, dosarul instrumentat împotriva lui Vasile Iliuță, șeful CJ Călărași a fost clasat!

În seara zilei de 27 octombrie 2017, în urma unui control în trafic, Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași a fost oprit de polițiștii Biroului Rutier din cadrul IPJ Călărași. Acesta, conform declarațiilor venite de la purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, Florentina Dobre, s-a legitimat și apoi și-a continuat deplasarea dar polițiștii l-ar fi urmărit până la domiciliul său și de aici a început tot scandalul. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași au deschis un dosar penal pe baza unor articole apărute în presă fără alte verificări.

Calcule răsturnate. Soluția procurorului de caz încurcă toate calculele „mediului academic” călărășean. Diversiunile create în cele 12 luni de la evenimentul din ziua de 26.10.2017 au fost răsturnate de o soluție simplă, previzibilă, așteptată printr-o clasare a cauzei. Totul petrecut într-o democrație pe care ar trebui să o înțelegem, să fim conștienți de faptul că instituțiile sunt conduse în interesul cetățeanului și nu în cel personal. Ceea ce s-a întâmplat în această perioadă mă face să privesc cu optimism anul 2020. Mulțumesc celor care m-au susținut și care, din prima clipă, au înțeles urâta campanie de denigrare„, a scris Vasile Iliuță pe facebook, astăzi după clasarea dosarului de la Parchet.

Citind printre rânduri declarația lui Iliuță, observăm faptul că domnia sa pregătește o surpriză prin afirmația cum că: „Ceea ce s-a întâmplat în această perioadă mă face să privesc cu optimism anul 2020„. Oare ce vrea să spună Vasile Iliuță?

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.