Vezi aici cât costă un bilet la Dunărea – FCSB din Cupa României!

0
2505

Oficialii clubului Dunărea au stabilit prețul biletelor la meciul din Cupă, Dunărea – FCSB care va avea loc pe 1 noiembrie la Călărași, ora 21:45. 

Dunărea – FCSB este cel mai important meci al anului. În primul rând pentru că echipa locală se află în fața meciului din optimile Cupei după 27 de ani de absență dar și datorită faptului că pe arena „Ion Comșa„ partida se joacă pentru prima dată la Călărași în nocturnă. Un eveniment unic, istoric pentru călărășeni!

„Facem tot posibilul ca meciul să se joace în nocturnă la ora stabilită: 21:45. Pe 27 octombrie vom avea nocturna la Călărași. Mai mult, purtăm discuții cu cei de la Gaz Metan să jucăm în nocturnă meciul din campionat programat pe 28 octombrie„, a declarat Florin Brișan, președintele AFC Dunărea.

Șeful grupării călărășene a mai spus și cât costă biletele la meciul Dunărea-FCSB din Cupă. La peluze: 20 ron, tribuna 1: 30 ron și la tribuna a II-a: 40 ron. Cine vrea să vadă meciul la tribuna acoperită trebuie să plătească 120 ron. De menționat faptul că abonamentele sunt valabile. „Sperăm să umplem stadionul. Știu că este o oră târzie dar eu cred că vom avea arena plină. Este un meci istoric pentru noi„, a mai spus Brișan. Oficialii călărășeni vor să pună în vânzare biletele pentru meciul Dunărea-FCSB începând de miercuri, 17 octombrie.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.