„Cupa Satelor„ – 10 echipe s-au înscris la Călărași

0
587
„Cupa Satelor„ este noua competiție națională organizată de Federația Română de Fotbal cu sprijinul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural. Întrecerea are ca scop promovarea fotbalului în mediul rural și creșterea atractivității acesteia în satele și comunele din România.
Până în acest moment, la Călărași s-au înscris 10 echipe din mediul rural. Președintele Asociației Județene de Fotbal Călărași, Dorinel Dincă spune că întrecerea este destul de benefică dar interesul este unul scăzut la noi în județ. „S-au înscris 10 echipe la noua competiție organizată de FRF. Fundeni, Chirnogi, Gălbinași, Spanțov, Ciocănești, Grădiștea, Ștefan cel Mare, Dragalina, Dichiseni, Unirea sau Jegălia, aici mai sunt discuții. Sâmbătă 13 octombrie începe competiția împărțită în două serii Est și Vest, la Chirnogi și la Ștefan cel Mare. E benefică această competiție pentru copii de la țară. La noi te rogi de ei să vină și nu vor. Sunt alte județe care au câte 60 de echipe. Primăriile care nu participă înseamnă că nu vor să facă nimic pentru dezvoltarea sportului„, a declarat Dincă.
La „Cupa Satelor„ participă echipele de copii (născuți după 01.01.2006 — U13) ale satelor și comunelor din Romania. comună poate participa cu mai multe echipe. Premiile oferite de FRF sunt: locul I — lotul echipei câștigătoare, împreună antrenorul și primarul comunei
vor însoți echipa naționala de fotbal a României cu ocazia unei partide disputate în deplasare, beneficiind de transport, cazare, masă și acces la meci furnizate de Federația Română de Fotbal, într-o experiență extraordinară alături de „tricolori”.
Premiile II și III  – lotul echipei câștigătoare, împreună cu antrenorul și primarul comunei vor beneficia de o experiență VIP cu ocazia unei partide disputate pe teren propriu de echipa națională de fotbal a României.
Premiu special — Președintii Asociațiior Județene de Fotbal care vor avea cel mai mare număr de echipe înscrise la nivelul județului, vor însoți echipa Campioană NationalA in
experienta alaturi de echipa nationalA cu ocazia unei partide din deplasare.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − nine =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.