EXCLUSIV / Miluț i-a făcut cadou Dunării baza sportivă „Prefab„!

0
2677

Arena „Prefab Modelu„ a trecut în „custodia„ clubului de fotbal Dunărea Călărași!

După ani buni în care nu a mai fost folosit, stadionul Prefab din comuna Modelu va avea o nouă întrebuințare. Președintele clubului Dunărea, Florin Brișan a anunțat pentru editia.ro faptul că a reușit să bată „palma„ cu omul de afaceri Marian Petre Miluț pentru preluarea bazei Prefab. „Este un lucru minunat pentru noi. Am discutat cu domnul Miluț și ne-a oferit cu generozitate baza sportivă. Noi ne vom ocupa de ea să o întreținem„, a spus Brișan.

Baza sportivă din Modelu deține o suprafață de joc, vestiare, tribune, teren sintetic de antrenament. Toate aceste dotări vor putea fi folosite de jucătorii clubului Dunărea începând de la juniori până la echipa mare.

Baza Prefab din modelu a fost construită de președinetele Prefab SA, Marian Petre Miluț. Acolo a activat echipa Prefab, formație care a trecut de la Liga a 3-a la Liga a 2-a. Pe la echipa din Modelu înființată în 2005 au trecut foarte mulți jucători dar și antrenori cu renume din fotbalul Românesc. Cea mai mare performanță a clubului a reprezentat-o clasarea pe locul 4 în Liga a II-a în sezonul 2007–2008. Echipa l-a avut președinte pe Țiți Dumitriu și antrenori precum Marin Dună sau Florin Motroc.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − thirteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.