Filipescu: „PNL nu e un partid care să facă minuni„

0
212

Săptămâna trecută, noul președinte al PSD Călărași, Ciprian Pandea a declarat faptul că trei primari PNL ar trece în partidul aflat acum la Guvernare.

Imediat, fostul șef al PNL Călărași, actualul Senator, Răducu Filipescu a venit cu un răspuns la eventualele plecări ale primarilor PNL la PSD.

“Faptul că aceștia pleacă… e treaba lor. Dar eu mă gândesc unde pleacă. Care PSD? Că în momentul în care vor trebui să plece, PSD nu o să mai fie. PNL nu e un partid care să facă minuni. Dar își vede de treaba lui și muncește. PSD, însă, este un partid care se duce în cap. PSD nu mai este un partid atractiv pentru nimeni„, a declarat Filipescu.

Filipescu mai crede că primarii PNL doar fac „anunțuri„ de genul acesta pentru cofinanțarea unor proiecte, pentru că ar avea nevoie de bani dar spune că ar trebui purtate discuții cu eventualii „trădători„.

În 2016, la ultimele alegeri locale, la nivelul judeţului Călăraşi, liberalii au câștigat 37 de primării, în timp ce PSD a reuşit să câştige doar 18 primării.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × one =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.