FRF a lansat astăzi „Cupa Satelor„ la fotbal!

0
232

Astăzi la sediul Federației Române de Fotbal a fost lansată o nouă competiție: „Cupa Satelor„ la fotbal.  

Federaţia Română de Fotbal a lansat astăzi o nouă competiţie la nivel naţional, destinată jucătorilor din mediul rural. „Cupa Satelor” este destinată jucătorilor de sub 13 ani, născuţi după 1 ianuarie 2006 şi este organizată cu sprijinul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Cea mai nouă competiţie organizată de FRF va avea o fază reginională şi una naţională, la care se pot înscrie echipe din satele României.

Premiu cel mare promis câştigătoarei va consta în deplasarea lotului echipei câștrigătoare, împreună antrenorul și primarul comunei de apartenență alături de echipa națională de fotbal a României cu ocazia unei partide disputate în deplasare. Costurile legate de transport, cazare, masă și acces la meci vor fi suportatet de FRF.

Răzvan Burleanu, președinte FRF: „România rurală poate contribui la dezvoltarea societății. Și cum poți să o face decât prin fotbal. Misiunea acestui proiect este să mergem pe ulițe, pe terenurile din staele României să le oferim o șansă copiilor din mediul rural să joace fotbal. Această Cupă vine ca o continuare a proiectelor demarate de FRF„.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + eighteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.