Iliuță a „punctat„ din nou la capitolul imagine

0
614

Județul Călărași poate organiza o competiție de box în viiorul apropiat. Astăzi, Vasile Iliuță, șeful Consiliului Județean a făcut acest anunț după întâlnirea cu „Moartea din Carpați„, Cătălin Moroșanu. 

Cristi Barbu, consilierul personal al șefului PNL, Ludovic Orban și cunoscutul sportiv, Cătălin Moroșanu au fost prezenți astăzi la Călărași. Cei doi s-au întâlnit cu președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță și au discutat despre un nou proiect din domeniul sportiv care poate avea loc la Călărași.

„Astăzi, am primit vizita bunilor mei prieteni Cristi Barbu și Cătălin Moroșanu. O surpriză plăcută care se va concretiza într-un mare eveniment sportiv la nivelul județului Călărași. I-am vorbit marelui campion despre performanțele tinerilor boxeri din Călărași, coordonați de frații Valentin și Georgian Anghel, prezenți în acest moment la Campionatul Național de Juniori de la Piatra-Neamț. Boxul, la Călărași, continuă să aducă medalii, fapt pentru care sportivii și antrenorii merită să fie urmăriți, acasă la ei, de campionii României„, a spus Vasile Iliuță pe pagina oficială a CJ Călărași.

Pugiliștii pregătiți în acest moment la Clubul Sportiv Municipal Călărași au adus și aduc medalii de la competițiile interne și internaționale. Boxul călărășean este cunoscut în lume datorită performerilor care sunt la această secție, pregătiți de frații Anghel, Valentin și Georgian. La Călărași se poate organiza o competiție de nivel național, asta datorită faptului că orașul nostru deține o sală de sport modernă dar are și pugiliști de valoare.

Iliuță susține sportul de performanță și chiar i-a premiat în urmă cu ceva timp pe pugiliștii călărășeni chiar din fonduri proprii.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − one =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.