Handbal / Adrian Petrea: „Ne bazăm pe sprijinul suporterilor la meciul cu Steaua„

0
350

Antrenorul celor de la AHC dunărea face un apel la suporteri pentru primul meci din Liga Zimbrilor pe care Dunărea îl joacă acasă, joi, 6 septembrie de la ora 17:30 în sala „Ion C. Neagu„.

Adrian Petrea este încrezător în lotul pe care îl are la dispoziție și crede că echipa sa va avea un parcurs mai bun anul acesta în noul sezon al handbalului masculin. Echipa locală care activează în Liga Zimbrilor are primul test și foarte important pe 6 septembrie la Călărași. În sala „Ion C. Neagu„ vine Steaua București.

Adrian Petrea / AHC Dunărea Călărași: „Am intrat pe ultimii 50 de metri până la începerea campionatului. Au fost aproape două luni de pregătire destul de intense. Sunt convins că echipa pe care am format-o este pregătită foarte bine pentru începerea campionatului. Ne bazăm pe sprijinul suporterilor. Invităm publicul călărășean să vină să ne susțină la meciul pe care îl vom juca acasă cu Steaua București„.

Meciul este televizat de TVR 1.

„Pornim la drum cu ambitie si determinare, cu unsprezece  baieti noi  in echipa, internationali de seniori sau de tineret.

Internationalii Zarko Pejovic si Mihailo Radojkovic, care au jucat in primavara meciuri in Liga Campionilor, si Ante Grbavac, fost international croat de tineret.

Cu trei componenti ai nationalei Romaniei, Dragos Soare alaturi de gemenii golului Mihai si Gabi Bujor.

Cu internationalii de tineret care au participat la Turneul Final al Campionatului European din aceasta vara – Vlad Rusu, Dragos Hantaru si Ionut Broasca, dar si cu Gabi Dumitriu – international de tineret.

Cu Bogdan Fuica, ultimul transfer oficializat de staff.

La meciul de joi, Adi Petrea şi Rică Pîrîianu nu vor putea conta pe aportul a patru jucatori accidentati, Mihailo Radojkovic accidentat dupa meciul cu Bacau, Pavel Gurkovsky accidentat inainte de meciul cu Buzau, Dragos Hantaru accidentat dupa meciul cu Constanta si Victor Vartic accidentat la ultimul meci amical„, scrie site-ul oficial al AHC.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 11 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.