FOTO + VIDEO / FRF a lansat noul trofeu acordat campioanei din Liga 2. Dunărea Călărași îl poate obține în premieră!

0
354

Începând cu acest sezon, Liga 2 Casa Pariurilor are un nou trofeu! Un trofeu care cinstește performanța zilei de azi, pentru echipa care reușește la finalul fiecărui sezon câștigarea acestui eșalon și promovarea, cât și pentru performanțele cumulate ale tuturor echipelor care de atâtea decenii au scris istorie cu lupta lor din teren.

Trofeul a fost lansat în cadrul unui eveniment special ce a avut loc la Casa Fotbalului, în sala „Nicolae Dobrin”. La acest eveniment au participat mai mulți oficiali ai clubului Dunărea Călărași. Florin Brișan, președintele Dunării, Dan Alexa, antrenorul echipei de pe malul Borcei și secretarul AFC Dunărea, Daniel Ștefan. Nu au lipsit nici Dorinel Dincă, șeful AJF Călărași alături de Mihai Stroe, membru al comisiei de disciplină al AJF dar și unul dintre sponsorii echipei Dunărea.

„Ne-a mobilizat foarte mult acest Trofeu și vrem să-l obținem. Ar fi primul trofeu în panoplia clubului nostru. Vrem să câștigăm acest Trofeu, sâmbătă la meciul cu Chindia! Îi așteptăm pe suporteri să sărbătorim împreună victoria”, a afirmat imediat după lansare, Florin Brișan, șeful AFC Dunărea.

 

„Această zi de reper pentru evoluția Ligii 2 nu ar fi putut să se nască fără reușitele tuturor proiectelor în care am lucrat cu succes împreună membrii FRF, încă din 2014. Ne-am asumat stabilizarea, întărirea, creșterea și promovarea acestei competiții, iar fiecare etapă a acestui parcurs s-a transformat într-o reușită pentru că am lucrat împreună, având același obiectiv. Noul trofeu reprezintă un simbol și o responsabilitate. Este simbolul concret al performanței din teren, dublate de cea a echipei manageriale. Și o responsabilitate pentru că certifică, prin acordarea lui, misiunea echipei câștigătoare din Liga 2 de a continua parcursul pe aceeași linie, la un nivel superior”, a spus Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Dunărea Călărași poate obține în premieră noul Trofeu al Ligii a 2-a, după meciul de sâmbătă, 26 mai de la Călărași. Echipa locală joacă pe teren propriu cu Chindia Târgoviște de la ora 12:30. Intrarea este liberă și suporterii sunt așteptați în număr cât mai mare.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 6 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.