Eveniment de ciclism – “PRIMA BICICLETĂ” – 26 mai 2018 la Călărași!

0
367

Clubul Sportiv Yzo Gym in colaborare cu Cycling Team Calarasi organizeaza anul acesta a IV-a editie a competitiei de ciclism dedicata copiilor „Prima Bicicleta”.

Ce este concursul „Prima bicicleta” ?

Concursul „Prima Bicicleta” este singurul eveniment sportiv de acest tip din Calarasi dedicat copiilor cu varste de pana la 14 ani  fiind organizat de Clubul Sportiv Yzo Gym in colaborare cu Cyling Team Calarasi.

Unde va avea loc?

Concursul de ciclism va lua startul pe Plaja Mare, de pe malul bratului Borcea, vis-a-vis de Parcul Central Calarasi.

Trecerea cu ferry-boat-ul va fi asigurata gratuit pentru toti participantii.

Unde te poti inscrie?

Te poti inscrie folosind site-ul de mai jos sau accesand pagina de facebook a Clubului Sportiv Yzo Gym fara a plati o taxa de participare:

https://register.42km.ro/events/view?hash=ebfed2fbf504989a1c77d8a1900cf7c8e6304b8a#.WvAK_PqEn5g.facebook

Traseul este destinat copiilor cu varsta sub 14 ani avand o lungime de 4 km. In functie de fiecare categorie, se vor parcurge mai multe ture. Traseul va fi definitivat, curatat si marcat cu banda reflectorizanta, cu o zi inaintea evenimentului.

Asistenta medicala este oferita de asistenti medicali voluntari  si asistenti medicali de la SERVICIUL JUDETEAN DE AMBULANTA CALARASI.

Asistenta privind buna desfasurare a intregului eveniment va fi sprijinita de Inspectoratul de Jandarmi Calarasi si voluntari ai C.S. Yzo Gym Calarasi si Cycling Team Calarasi.

TOMBOLA PARTICIPANTILOR

La finalul concursului se va organiza o tombola pentru micii ciclisti iar castigatorul tombolei va primi o bicicleta MTB!

Fiecare participant va primi cate o medalie de finisher si tricou la sfarsitul cursei iar castigatorii vor fi premiati pentru fiecare categorie in parte.

Acest eveniment este sprijit in totalitate din fondurile proprii ale ONG-ului C.S. YZO-GYM si alte sponsorizari,  nefiind implicate cu sprijin financiar institutii publice sau partide politice.

Va asteptam cu drag sambata, 26 mai, la concursul de ciclism pentru copii – PRIMA BICICLETA!

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.