Fotbal / Liga 2 / Dan Alexa: „Important este că vom juca la Călărași în Liga1„

0
1036

Antrenorul Dunării Călărași, Dan Alexa a fost în această seară invitatul emisiunii „FRF Raport de Joc„ difuzată LIVE pe pagina de facebook a Federației Română de Fotbal. 

Tehnicianul Dunării, Dan Alexa a declarat la emisiunea difuzată de postul TV al Federației Română de Fotbal faptul că a avut parte de „liniște„ la echipa locală și că multă lume va realiza promovarea echipei atunci când la Călărași vor veni echipe titrate din prima Ligă.

Am promovat matematic în Liga 1 înainte cu 5 etape de finalul Ligii a 2-a. Am avut parte de multă liniște asta datorită domnului președinte Florin Brișan. Nu este un om care vine din fotbal dar mi-a creat un confort mental pentru luarea unor decizii bune și am reușit o promovare istorică. Multă lume încă nu realizează. Călărașiul nu a avut niciodată echipă în Liga 1. Lumea va înțelege acest moment când la Călărași vor veni echipe ca Dinamo, Steaua, Craiova, echipe cu tradiție în fotbalul românesc„.

Dan Alexa a mai explicat și ce obiectiv va avea echipa locală în Liga 1 dar și câți jucători și-ar dori în lotul actual.  „Pentru primul an vom avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Sunt conștient. În Liga 1 este un alt nivel. Îmi doresc să aducem 5-6 jucători cu experiența Ligii 1. Să adunăm cel puțin până în iarnă 11-15 puncte să stăm liniștiți. Important este că vom juca la Călărași în Liga1. Asta este important, în două luni va fi gata reabilitarea stadionului„, a spus Alexa.  „Voi mai da șansa și altor jucători. Voi păstra nucleul de 7-8 fotbaliști care au dus greul. Vreau să termin pe primul loc în Liga a 2-a„, a mai continuat Dan Alexa.

Dunărea Călărași este promovată matematic înainte cu 5 etape de finalul Ligii a 2-a. Dunărea va disputa următorul meci pe teren propriu, joi, 17 mai de la ora 18:00. Călărășenii au 83 de puncte cu 3 mai mult decât ocupanta locului secund din clasament, FC Hermannstadt.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + 14 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.