Roxana Pațurcă se află în aceste zile în America la reuniunea „Transatlantic Under 40 (T -40) Network”

0
253

Senatoarea de Călărași, Roxana Pațurcă se află în aceste zile în America la reuniunea „Transatlantic Under 40 (T -40) Network” care se desfășoară în perioada 6 -9 mai și reunește tinerii din Parlamentul European, din parlamentele naționale ale țărilor UE și din Congresul SUA.

„Vizita a debutat cu o întrevedere la Ambasada României la Wasghinton unde alături de colegii mei, parlamentari, am discutat cu Ambasadorul României în SUA, dl. George Maior ,o serie de aspecte care vizează comunitatea română din SUA ,viza Waiver și angajamentele României în cadrul parteneriatului transatlantic.
În cadrul primei sesiuni,am avut întâlniri cu ambasadorul Ue în SUA, David O’ Sullivan, directorul Centrului Politici Bipartizane și cu foști membri ai Congresului American. Temele de discuție au avut ca subiecte de interes: relația UE-SUA, desfășurarea campaniilor electorale în sistemul american, finanțarea partidelor politice, sondajele de opinie în perioadele de pre și postcampanie electorală, dinamica relațiilor bilaterale parlamentare România- SUA„, a afirmat Roxana Pațurcă.

În a doua zi a Reuniunii ” Transatlantic Eu-40″, Roxana Pațurcă a avut o serie de întrevederi cu tineri membri ai Congresului SUA, dl.Trey Hollingsworth, Will Hurd si Joe Wilson. Discuțiile au abordat subiecte referitoare la cooperarea dintre UE si SUA, evoluțiile la nivelul Uniunii Europene inclusiv în ceea ce privește Brexitul și aspecte de securitate și apărare, relațiile comerciale dintre SUA si UE și cooperarea bilaterală dintre cele doua țări.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.