Fotbal / Liga a 2-a / Dan Alexa l-a pus la punct pe șeful de la Hermannstadt

0
102
Dan Alexa / antrenor AFC Dunărea

Cu două zile înaintea meciului de la Sânmartin, (Luceafărul – Dunărea, scor 1 – 2) preşedintele FC Hermannstadt, Teodor Birţ, făcea o comparaţie între jocurile de la Brăila, unde a evoluat echipa sa, şi cel dintre Luceafărul şi Dunărea. Dacă despre partida formaţiei sale cu Dacia Unirea spuna că va fi un ”meci foarte greu”, despre călărăşeni declara: ”Sunt convins că va avea parte din nou de un meci uşor, cu Luceafărul. Orădenii au un parcurs slab în această primăvară şi cred că Dunărea are alte trei puncte ca şi acontate”.

La finalul partidei cu Luceafărul, meci câștigat de Dunărea în 10 oameni, Dan Alexa nu l-a uitat pe Teodor Birţ şi a răspuns. „Drama fotbalului românesc este că vorbesc oamenii care habar n-au de fotbal. Domnul Birţ a fost şef de pieţe. Birţ s-a remarcat în fotbalul românesc, momentan, prin faptul că a umplut un stadion şi n-a reuşit să dea zăpada de pe teren, în meciul cu Steaua, şi căuta scuze. Şi-a bătut joc de oameni. Nu vreau să-i dau prea multe replici, pentru că nu este om de fotbal. Interesant este însă că nu spune domnul Birţ că Dunărea e pe primul loc, cu un buget aproape jumătate cât al lor. Deocamdată, noi am câştigat cu Luceafărul pe final, în ambele manşe, iar ei au câştigat cu 4-0 şi cu 3-0 la pauză. Mai mult, nu am ce să-i răspund domnului Birţ, fiindcă dânsul este cu pieţele, a condus 15 ani sau cât, pieţele în Sibiu”, a spus antrenorul Dunării Călăraşi.

După 32 de etapei, Dunărea Călăraşi se află pe locul 1, cu 80 de puncte, în timp ce FC Hermannstadt e pe locul 2, cu 77 de puncte.

Dunărea își poate trece în cont, matematic promovarea în Liga 1, după meciul de sâmbătă, 5 mai de la Călărași cu Ripensia Timișoara.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + 17 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.