- Publicitate -
Acasă Sport Alegeri FRF / Dorinel Dincă: „Continuăm împreună!„

Alegeri FRF / Dorinel Dincă: „Continuăm împreună!„

0
271

Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la șefia Federației Române de Fotbal. 

Ieri a fost o zi importantă pentru fotbalul românesc. Au avut loc alegeri pentru funcția de președinte în cadrul Federației Române de Fotbal. Răzvan Burleanu a câștigat cu un scor confortabil în fața „Generației de Aur„, candidatul lor mai precis, Ionuț Lupescu. 168 de voturi a avut Burleanu față de 78 câte a strâns Lupescu.

Un lucru este cert. Burleanu a obținut victoria din primul tur în fața unui adversar puternic și nu ca acum patru ani când a obținut mandatul prima dată din turul 2. Lupescu a fost un candidat tare pentru Burleanu dar l-au tras în spate „jocurile„ politice și campania proastă de care a avut parte.

- Publicitate -

La Călărași toată lumea a fost cu Burleanu. Se știa acest lucru încă de la începutul alegerilor. Dorinel Dincă, șeful Asociației Județene de Fotbal i-a dat votul lui Burleanu la fel ca și cluburi ca Dunărea Călărași, Înainte Modelu, CSM Oltenița și Agricola Borcea, cluburi cu drept de vot. Burleanu nu a fost o dată la Călărași în cei 4 ani de mandat ci de 5 ori. De fiecare dată nu a venit cu mâna goală iar acest lucru a contat. A sprijinit activitatea fotbalistică și chiar a scos din tipar acele comisioane chiar și la nivel mai mic. Dunărea, echipa actuală aflată la un pas de marea performanță nu ar fi avut nicio șansă la promovare dacă nu dispăreau acele „șpăgi„ ale arbitrajelor dar asta este o poveste mai lungă.

Doru Dincă l-a felicitat pe Burleanu și a scris la postarea sa de pe facebook următorul mesaj: „continuăm împreună„ semn de respect față de „noul„ șef al Federației.

Comentarii

comentarii

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.