Liga a 3-a s-a amânat! Modelu, Oltenița și Borcea au luat vacanță

0
245
Dunarea Ciocanesti - Agricola Borcea 1 - 2

Etapa din weekend a campionatului Ligii 3 are şanse mari să nu se dispute şi să fie reprogramată, anunță site-ul Liga2.ro. În şedinţa de astăzi a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, care va începe la ora 12:00, se va vota reprogramarea, asta după ce majoritatea cluburilor participante în acest eşalon au depus cereri că nu vor să joace din cauza condiţiilor meteorologice potrivnice fotbalului.

După ce prima rundă a returului campionatului Ligii 3, stabilită iniţial pe 2-3 martie, a fost reprogramată să se desfăşoare pe 28 martie, din cauza condiţiilor meteorologice, iată că FRF va decide astăzi o nouă amânare în cazul unei alte etape, tot din pricina vremii urâte. Runda care trebuia să se desfăşoare în acest weekend, 23-25 martie, va fi mutată cel mai probabil pe 3-4 aprilie.

La finalul acestei săptămâni, în campionatul Ligii 3 trebuia să se desfăşoare etapa a 19-a în seriile 1, 4 şi 5, respectiv a 17-a în seriile 2 şi 3.

În această rundă, ar fi trebuit să se întâlnească echipele călărășene, Îniante Modelu și CSM Oltenița iar Borcea urma să se deplaseze la CSM Rm. Sărat.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − eighteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.