APEL DISPERAT/ În loc de flori, haideți să-i oferim o șansă la viață Mihaelei, printr-un simplu gest: donarea de sânge!

0
1689
Mihaela Elena Ștefan în primele zile de tratament după diagnosticare

Azi, este despre femei… Este ziua lor și toate ar trebui să se bucure de sănătate și de viață lungă alături de cei dragi. Azi, toate femeile primesc flori și cele mai alese urări. Din păcate, pentru Mihaela, o tânără în vârstă de 31 de ani, florile nu știm dacă îi mai aduc un zâmbet pe chipul răpus de o boală cumplită. Poate, în loc de flori, împreună putem salva o viață, pentru că Mihaela Elena Ștefan are nevoie de noi toți și, printr-un strigăt surd și mut în acest moment, ne roagă cu disperare să o salvăm, să-i mai dăm o șansă la viață, astfel încât la anul de 8 Martie și în fiecare zi, să poată zâmbi și ea în fața unui buchețel de flori!

Povestea tristă a Mihaelei a ajuns la noi prin intermediul unei foste colege de școală din Călărași și care ne-a rugat să facem apel la toți cei care ne citesc și care pot dona sânge pentru a-i salva viața tinerei. Ștefan Elena-Mihaela a fost diagnosticată cu limfom hodkin IIIB cu screloza nodulară și este internată la spitalul Fundeni pe secția transplant medular – haplotransplant de celule stem donator 50%  și are nevoie URGENT de TROMBOCITE  – grupa A2 negativ cel mult A2 pozitiv.

De altfel, pe pagina de Facebook a tinerei familia acesteia a făcut un apel disperat prin care îi roagă pe toți cei care vor să salveze o viață, persoane cunoscute și mai puțin cunoscute, să facă acest lucru printr-un simplu gest care presupune o donare de sânge.

”AJUTOR DISPERAT TROMBOCITE GRUPA A2 negativ sau pozitiv. Se pot dona asemanator ca o donare de sange clasica. Mihaela Elena Stefan a ajuns la Terapie Intensiva la Spitalul Fundeni în comă indusă. Se află conectată la aparate în urma unui transplant de celule stem varianta pentru vindecare Sindrom Hodkin gradul 3B. În urma transplantului corpul ei nu va produce trombocite o perioadă de timp. Viața ei depinde de aceste trombocite. SPECIFICAȚI  NUMELE PENTRU CINE SE FACE DONAREA și SPITALUL atunci când mergeți la centrul de donare! Va rog din suflet, haideți să o ajutăm! A ajuns la terapie intensivă și are mare nevoie de ajutorul celor cu suflet bun. Cine poate dona procedura este la fel ca la transfuzie de sânge. Se poate merge la orice centru de donare și după ce specifică numele pentru cine vrea să doneze plus spitalul și secția procedura poate să înceapă. Orice minut  contează! AJUTAȚI CU ORICE GRUPĂ DE SÂNGE. NE-AU ZIS DE LA CENTRU DE TRANSFUZIE BUCUREȘTI SĂ SE MEARGĂ SĂ DONEZE ORICE GRUPA ȘI SĂ SE SPECIFICE NUMELE EI. SE FACE SCHIMB DUPĂ ACEEA ȘI SORA MEA POATE BENEFICIA DE SÂNGE. VĂ MULȚUMESC DIN SUFLET, OAMENI BUNI! Să ne unim în rugăciune în aceste momente de cumpănă. Mihaela se luptă pentru a rămâne în viață la spitalul Fundeni, va rog haideți să ne rugăm pentru ea!!! ”, este strigătul disperat al familiei Mihaelei.

De altfel, pe pagina de socializare a tinerei, de câteva zile curg postările tuturor celor care o cunosc și care speră ca, printr-o minune, dar și prin ajutorul oamenilor de bine, Ștefan Elena-Mihaela, până mai ieri o femeile plină de viață și astăzi zace pe un pat de spital, să poată zâmbi din nou:

Carmen Dumitrescu: Astăzi a răsărit soarele iubita mea și tu trebuie sa-l vezi. Rugati-va in continuare pentru sora mea și ajutati-o în continuare cine poate merge să doneze are mare nevoie in continuare. Doamne ajuta!

Ioana Golasel: Dzeu sa fie cu ea familia multă putere și speranță cu rugăciunile noastre și puterea Domnului trece acest moment greu luptă Mihaela ești o persona puternica și ai toată viața înainte suflet frumos!

Gena Anghel: Dumnezeu să fie cu tine suflet frumos să te vindece să te poti bucura de viată asa cum meriti ptr că tu esti o fată puternică si o luptătoare si vei invinge boala ,Maica Domnului să te ocrotească cu rugăciunile sale si mila sa cea mare .Amin!

Andreea Balascan:  Asta este raza de speranta de care avem nevoie cu totii! Hai prietena mea draga, asteptam un nou inceput. Fii puternica, te rog!!!

Foto: Facebook

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.