Programul Național de „Prostie„ Locală. O anchetă marca EDIȚIA!

0
758

Investiții făcute fără cap în Județul Călărași prin Programul Național de Dezvoltare Locală. O anchetă marca EDIȚIA a scos la iveală mai multe investiții făcute în cadrul PNDL. 

În decurs de doi ani am pus cap la cap, în baza unor documente clare investițiile făcute în localitățile din județul nostru referitoare la „alimentările cu apă„ sau „extinderile de alimentare și reabilitare rețea de apă potabilă„. În peste 30 de localități din județul Călărași s-au făcut astfel de lucrări prin PNDL, lucrări întârziate, costuri „umflate„ cu firme de casă și fără niciun efect asupra populației.

Alimentările cu apă, proiecte câștigate de majoritatea localităților din județ au dus la cheltuirea unor sume enorme de bani din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale. Radovanu, Frăsinet, Lupșanu, Belciugatele, Chirnogi, Ulmu, Fundeni, Frăsinet, Mânăstire și alte localități din județul nostru au făcut aceste lucrări de alimentare sau extindere rețea de apă pentru a se cheltui niște bani. Mai mult, apa este și infectată în unele localități. 

Publicația noastră va începe zilele următoare un material mai amplu legat de acest aspect denumit de noi: „Programul Național de Prostie Locală„.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.