AJF / Dorinel Dincă, președinte reales!

0
491

Dorinel Dincă a obținut astăzi încă un mandat la șefia forului fotbalistic județean Călărași. 

Astăzi au avut loc alegeri pentru funcția de președinte la AJF Călărași. Singurul candidat, Dorinel Dincă a obținut încă un mandat pentru următorii 4 ani. Dincă a reușit să „resusciteze„ fotbalul județean. În mandatul său de 4 ani, fotbalul local a crescut. Cu Dincă în fruntea AJF au promovat două echipe în Liga a 3-a, Oltenița și Borcea. Cel mai important este faptul că Dorinel Dincă și-a îndreptat atenția către grupele de copii și juniori. A crescut foarte mult calitatea fotbalului județean prin implicarea sa activă în sportul rege. Pe mandatul său, Dunărea Călărași a promovat în Liga a 2-a.

În spatele lui Dorinel Dincă se află o echipă. O echipă bine formată care pune la punct competițiile interne, Liga a 4-a și a 5-a. Daniel Ștefan zis Gâscanu, este unul dintre „locotenenții„ lui Dorinel Dincă. Gâscanu se implică foarte mult și la Dunărea Călărași, formație care se află cu un pas în Liga 1. Dorinel Dincă este cunoscut la Federația Română de Fotbal, are „intrare„ cum se spune în popor și acest lucru este benefic pentru fotbalul călărășean.

Nu este ușor să fi șef peste fotbalul de la județ acolo unde apar multe discuții, contre mai ales în tabăra arbitrajului. Arbitrajul este o problemă greu de stăpânit la nivelul Ligii a 4-a și mai ales a 5-a. Dincă va avea încă 4 ani „frâiele„ fotbalului județean.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 − three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.