Dunărea, fără înfrângere în cantonamentul din Antalya

0
658

Pregătire benefică pentru lotul condus de antrenorul Dan Alexa. Primul duel din campionatul Ligii a 2-a este pe 24 februarie la Călărași cu FC Hermannstadt.

Călărășenii s-au întors acasă din cantonamentul programat în Turcia, Antalya. Lotul Dunării a revenit pe meleagurile călărășene, ieri, 5 februarie. Dunărea se reunește din nou miercuri, 7 februarie urmând să-și continue antrenamentele la stadionul din Mun. Călărași. Sâmbătă, 10 februarie are programat un amical în compania celor de la CSM Oltenița (Liga 3).

În cantonamentul din Turcia, Dunărea a disputat 4 jocuri amicale. În primul meci jucat cu coreenii de la Daejeon Citizen, Dunărea a încheiat la egalitate, scor 0 – 0. A urmat apoi prima victorie în fața bulgarilor de la PFC Cherno More Varna, scor 3 – 2. Ce-a de-a doua victorie a venit în compania celor de la Tom’ Tomsk, rușii pierzând în fața călărășenilor cu 1 – 2. În ultimul amical, elevii lui Dan Alexa au scos un rezultat de egalitate cu FC Samtredia, locul 3 din primă ligă a Georgiei, scor 1 – 1.

Rezultate / amicale: 

Dunărea – Daejeon Citizen (Coreea) 0 – 0

Dunărea – PFC Cherno More Varna (Bulgaria) 3 – 2 (M. Drăghiceanu) – (Vali Alexandru – 2 goluri)

Dunărea – Tom’ Tomsk (Rusia) 2 – 1 (B. Danciu – P. Iacob)

Dunărea – FC Samtredia (Georgia) 1 – 1 (Vali Munteanu)

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.