Un grup de elevi de la ”Mihai Viteazul” au sărbătorit Mica Unire la Filiala Orizont a Bibliotecii Județene Călărași

0
292

Filiala Orizont a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu” din Călărași a încheiat joi, 25 ianuarie, graficul manifestărilor dedicate Micii Uniri, prilej cu care instituția a primit vizita unui grup de elevi de la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul”.

Însoțiți de profesoarele Elena Nedelcu și Gabriela Dănuleasa, elevii claselor a VII-a B și a  VII-a D de la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” au fost au fost întampinați cu o expoziție artizanală și o prezentare de carte specifică acestei zile. De asemenea, au fost vizionate filmele documentare ”Unirea Principatelor Romane” și ”Alexandru Ioan Cuza – povestea unui domnitor”.

”Elevii ne-au încantat cu un program artistic demn de această zi, acțiunea de la Filiala Orizont a Bibliotecii Județene Călărași transformându-se într-o veritabilă discuție de ”masă rotundă” despre viitorul tinerei generații. Concluzia întâlnirii a fost că trebuie să privim cu încredere spre viitor și mulțumim cu sufletul pentru frumoasa colaborare și loialitate”, a declarat prof. Elena Nedelcu încheind intervenția sa cu un citat ce aparține lui Nicolae Iorga și care spune că ”numai întoarcerea noastră către trecut ne dă forța faptelor de azi!”.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.