Handbal / AHC Dunărea, victorie în amicalul cu Medgidia. Echipa își inaugurează noul autocar

0
488

Circa 500 de spectatori au asistat aseară la amicalul disputat de AHC Dunărea în compania celor de la Medgidia jucat în sala „Ion C. Neagu„ de la Călărași. 

Trupa antrenată de Adi Petrea a învins Medgidia într-un amical cu scorul de 45 la 22. Partida amicală a fost de bun augur pentru călărășeni. În meciul de verificare, Florin Dospinescu a marcat cele mai multe goluri (14). Petrea a trimis în teren următoarea formulă:
Șelaru, Erhan 1 gol, Lazovic 1 gol, Chikovani 3 goluri, Vartic 2 goluri, Fotache 1 gol, Dospinescu 14 goluri, Peric 3 goluri, Tărâță 3 goluri, Starchenko 4 goluri, Gurkovsky 3 goluri, Dinescu 3 goluri, Grasu 4 goluri. La Dunărea a mai jucat în acest meci și tânărul călărășean venit de la CSM București, Alin Manole, handbalist aflat în negocieri pentru un nou contract cu Dunărea.

Vineri, 26 ianuarie, AHC Dunărea va disputa un nou meci amical în Polivalenta de la Călărași. De la ora 17:00 este programat meciul dintre AHC Dunărea și HC Dobrogea Sud.

În altă ordine de idei, sâmbăta, 27 ianuarie 2018 la ora 12:00, va avea loc inaugurarea autocarului local personalizat AHC Dunărea Călărași, pe platoul din fața Prefecturii.
Jucătorii vor fi prezenți pentru o sesiune de autografe și fotografii.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.