Fotbal / Vicepreședintele C.J. – Marian Dinulescu: „Trebuie să facem modificări la stadion„

0
655

Vicepreședintele Consiliului Județean, Marian Dinulescu a declarat ieri în cadrul unei conferințe de presă faptul că lucrările pentru modernizarea stadionului vor începe luna viitoare. 

Responsabil din partea CJ pe probleme de sport, Marian Dinulescu a explicat ieri că stadionul „Ion Comșa„ are nevoie de modernizare și pentru asta, a spus domnia sa că CJ-ul alocă suma de 500 de mii de euro. Lucrările de modernizare vor începe la finalul lunii viitoare fapt ce va afecta programul echipei în acest retur. Dan Alexa va fi nevoit să-și ducă jucătorii să joace la Modelu pe terenul primăriei unde activează Înainte Modelu, formație aflată în Liga a 3-a. Un lucru îmbucurător este faptul că Dunărea va juca pe arena „Ion Comșa„, partida decisivă cu AFC Hermannstadt din 24 februarie.

„Suntem la un pas de Liga 1. Acum trebuie să ne ocupăm de infrastructură. Am făcut niște achiziții iar jucătorii sper să se acomodeze la noi. Avem probleme mari cu infrastructura. Trebuie să facem modificări la stadion. Ar fi păcat să nu jucăm în Liga 1 la Călărași. Trebuie nocturnă, gazon, să modificam vestiarele, tribuna oficială și multe altele. Vom aloca 500 de mii de euro de la CJ pentru primele reparații. Vom depune și un proiect la C.N.I. pentru hotel, nocturnă… În februarie sau martie trebuie să ne apucăm de treabă. Vom juca la Modelu, 2 sau mai multe meciuri în acest sezon„, a afirmat Dinulescu.

În altă ordine de idei, Dunărea dispută astăzi de la ora 11:00, pe terenul II din incinta stadionului călărășean, primul amical al iernii. Liderul Ligii a 2-a întâlnește Mostiștea Ulmu, formație susținută financiar de „regele„ integramelor din România, omul de afaceri, Vasile Tîrșolea.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.