Oficial / Stadionul „Dunărea„ a trecut în administrarea CJ Călărași. Vasile Iliuță: „Este nevoie de o amenajare corespunzătoare a Complexului Sportiv „Dunărea”„

0
1306

Consilierii județeni au votat astăzi, în prima ședință pe anul 2018, printre alte proiecte importante și unul destul de important pentru fotbalul călărășean. Pentru următorii 20 de ani, Consiliul Județean va avea în administrare baza sportivă „Dunărea„, complex aflat în administrarea consiliului local. Acest demers este un răspuns al oficialităților locale spre modernizarea stadionului pentru promovarea în Liga 1. 

Președintele CJ, Vasile Iliuță și-a anunțat intenția încă de anul trecut cum că și-ar dori să preia complexul Dunărea și implicit echipa de fotbal spre administrare. Domnia sa, s-a lovit de unele răspunsuri negative la începutul proiectului venite din partea Primăriei, un alt „finanțator„ foarte important pentru sportul local. Până la urmă, „apele„ s-au calmat și Consiliul Județean trebuie să se apuce de treabă rapid pentru că returul bate la ușă iar Dunărea pleacă de pe prima poziție în Liga a 2-a, fiind cu un pas istoric spre Liga 1.

Complexul, situat pe bulevardul Republicii, este format din terenuri și construcții după cum urmează:
– suprafață teren central – 24.162 mp
– suprafață teren – 8.986 mp
– suprafață teren – 3.501 mp
– suprafață spațiu administrativ, alei, teren – 21.027 mp

Primele lucrări care vor demara în cadrul bazei sportive vor fi cele de amenajare a nocturnei și cele de încălzire a gazonului.

Suntem pe primul loc în Liga a II-a, avem rezultate notabile în fotbalul local. Este nevoie de o amenajare corespunzătoare a Complexului Sportiv „Dunărea” astfel încât meciurile care vor urma să se desfășoare la nivelul Ligii I”, a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.