Fotbal / Liga 2 / Dan Alexa: „Voi face tot ce ține de mine să duc Dunărea în Liga 1!„

0
511
Dan Alexa / Dunărea Călărași

Liderul Ligii a 2-a, Dunărea Călărași și-a reluat ieri antrenamentele în vederea pregătirii de iarnă. Sub comanda lui Dan Alexa, călărășenii se vor pregăti până pe 24 ianuarie pe stadionul „Ion Comșa„ urmând ca lotul Dunării să efectueze în perioada 24-5 februarie un cantonament centralizat în Turcia, Antalya.  

La reunirea lotului, s-au prezentat 27 de jucători, unii dintre ei aflați în probe la clubul călărășean. Au fost prezenţi şi cele două achiziţii realizate până acum, fundaşul Alin Dobrosavlevici şi atacantul Dino Spehar, iar în zilele următoare sunt aşteptaţi şi trei jucători de la ASA Târgu Mureş: fundaşul Gaston Mendy (32 de ani), mijlocaşul Paul Iacob (21 de ani) şi atacantul Alexandru Stoica (20 de ani).

Antrenorul care a dus Dunărea pe primul loc în Liga 1, Dan Alexa a făcut următoarea declarație la reunirea lotului Dunării: „Avem un obiectiv propus și anume promovarea. Asta ar însemna o emulație, lumea ar putea vedea echipe de top din Romania, o mare mândrie pentru orașul Călărași. Am încercat să ne întărim în această iarnă. Sper ca jucătorii noi veniți să se acomodeze repede. Sigur, eu ca antrenor îmi doresc jucători buni. Am șansa să colaborez cu domnul președinte Brișan și să aducem câțiva jucători buni. Avem în momentul de față un lot competitiv. Fotbalul e un joc imprevizibil, dar voi face tot ce ține de mine să duc Dunărea în Liga 1”.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.