Fotbal / Liga 2 / Dunărea / Florin Brișan: „Echipa este o familie„

0
425

Președintele grupării călărășene și omul care l-a convins pe Dan Alexa să preia echipa anul trecut în plin campionat, Florin Brișan a afirmat faptul că formația de pe malul Borcei este ca o „familie„ și crede că Dunărea accede la finalul sezonului în Liga 1.

„Am fost vicepreședinte înainte să preiau echipa din funcția de președinte și cunoşteam lotul. Băieţii, din păcate, erau divizaţi în bisericuţe, așa cum se mai întâmplă în acest sport. Ce am reuşit eu, Dan Alexa şi toţi ceilalţi din stafful tehnic a fost să creăm o familie. În acest moment, pot să spune că echipa este o familie. Toţi lucrăm pentru acelaţi obiectiv, fiecare în dreptul lui. Sper ca la final să putem împreună să facem o surpriză majoră iubitorilor fotbalului din Călăraşi și să promovăm pentru prima dată în istorie în Liga 1!” a declarat Florin Brișan.

Echipa antrenată de Dan Alexa începe anul de pe prima poziție în clasamentul Ligii a 2-a. Lotul Dunării se va reuni mâine la stadionul „Ion Comșa„ din Călărași. În primul meci oficial din 2018, Dunărea întâlnește AFC Hermannstadt, urmăritoarea călărășenilor din clasament.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − thirteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.