Fotbal / Liga 2 / Dan Alexa: „Îmi doresc să promovez cu Dunărea şi să intrăm pentru prima dată în istorie!„

0
968
Dan Alexa / antrenor / Dunărea Călărași

Antrenorul Dunării Călărași, Dan Alexa a explicat într-un interviu că își dorește să ducă echipa de pe malul Borcei pentru prima dată în istorie în Liga 1!. „Chirurgul„ spune că de când a preluat echipa locală a reușit un parcurs de excepție din 18 meciuri, 15 victorii și trei egaluri.

„A fost un parcurs peste aşteptările noastre, ale tuturor, pentru că atunci când am preluat echipa (n.r. – în etapa a 4-a a actualului sezon) era pe penultimul loc, la egalitate de puncte cu cea de pe ultimul loc. Erau multe probleme din multe puncte de vedere. A fost un parcurs excepţional: din 18 meciuri, 15 victorii şi trei egaluri. Într-adevăr, acum este o emulaţie. S-a aprobat şi un buget pentru refacerea stadionului, pentru că lumea vorbeşte de Liga 1. Eu trebuie să fiu cu picioarele pe pământ şi să-i fac pe toţi să conştientizeze că în momentul acesta avem o şansă importantă, dar nimic nu e câştigat de azi. Avem un retur mult mai greu decât prima parte a campionatului„, a spus Dan Alexa.

Două transferuri noi

La finalul anului trecut, Dunărea a făcut deja două transferuri importante. Este vorba de Dobrosavevici şi Dino Spehar. „Am luat doi jucători, pe Alin Dobrosavevici şi Dino Spehar. Îmi doresc să mai aducem trei jucători, care sunt titulari la echipele lor. Sunt jucători care ar putea să crească foarte mult şi pe care am putea să-i avem şi anul viitor în eventualitatea că promovăm în Liga 1. Îmi doresc să promovez cu Dunărea şi să intrăm pentru prima dată în istorie, pentru că cei de la Călăraşi nu au promovat niciodată în Liga 1. Acesta a fost şi motivul pentru care am acceptat Dunărea. Îmi doresc sănătate mie şi copiilor mei, pentru că este cel mai important, a mai punctat Dan Alexa

Pe 24 februarie a.c., Dunărea începe primul meci oficial pe teren propriu cu Hermannstadt. În acest moment, Dunărea are 49 de puncte și se află pe primul loc în Liga a 2-a în vreme ce echipa din Sibiu se află pe 2 cu 48 de puncte.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.