Fotbal / Liga 2 / Florin Brișan: „În toată această perioadă, am încercat să schimb puţin lucrurile şi în ceea ce priveşte administrarea clubului„

0
710
Florin Brișan / Președinte AFC Dunărea Călărași

Omul de afaceri, Florin Brișan a fost numit președinte la echipa de pe malul Borcei după partida din prima etapă a sezonului 2017-2018 de la Clinceni. Brișan a fost omul care l-a convins pe antrenorul Dan Alexa să vină la Călărași. Sub conducerea sa, formația de pe malul Borcei a reușit 15 victorii și 4 egaluri în campionatul Ligii a 2-a, Dunărea terminând pe primul loc devenind campioană de toamnă. 

Am reuşit să fiu liantul dintre finanţatori, pe de o parte şi staff tehnic plus jucători, pe de altă parte, chiar cu preţul sănătăţii, al nervilor, al timpului. Mi-am asumat toate aceste lucruri. Meritul este în primul rând al autorităţilor locale. Numai împreună Consiliul Judeţean şi Primăria Călăraşi pot oferi sprijinul financiar solid de care echipa asta are nevoie. Şi într-adevăr am văzut că atât consilierii locali cât şi cei judeţeni au vrut să susţină real această echipă. Pe această cale vreau să le mulţumesc tuturor pentru tot ce au făcut!” a declarat Florin Brișan pentru site-ul echipei Dunărea.

Domnia sa a mai adăugat faptul că a „evitat„ pe cât se poate de posibil risipa banului public și a făcut eforturi financiare în pofida performanței. „În toată această perioadă, am încercat să schimb puţin lucrurile şi în ceea ce priveşte administrarea clubului. Consider că am evitat la maxim tot ceea ce înseamnă risipă. Şi dacă am făcut eforturi financiare puţin mai mari, le-am făcut în beneficiul echipei şi în spiritul performanţei. Mă refer la faptul că înaintea jocurilor, cantonamentul s-a făcut la un hotel din oraş, în loc de stadion, unde condiţiile de cazare sunt improprii performanţei. Mai sunt nişte of-uri ale mele legate de infrastructură. Dacă terenul de joc s-a prezentat în condiţii bune, nu acelaşi lucru aş putea spune despre terenul de antrenament. Avem o problemă în măsura în care pe acest teren fac antrenamente nu doar seniorii ci şi juniorii celor 4, 5 echipe ale clubului nostru. Efectiv, nu face faţă. Dar sper să găsim o soluţie„, a mai explicat președintele Florin Brișan. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 11 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.