Parcul Micro 6 (Farfuria) își schimbă aspectul. În bine!

0
183

În ultima perioadă, Parcul Micro 6 (Farfuria) a intrat într-un proces de reamenajare a spațiilor destinate petrecerii într-un mod cât mai plăcut și în siguranță a timpului în aer liber al copiilor ce locuiesc în această zonă.

Astfel, potrivit informațiilor puse la dispoziția noastră de Biroul de presă al Primăriei Călărași, lucrările ce se află în plină desfășurare la acest moment, presupun înlocuirea elementelor de joacă pentru copii, crearea a două zone modernizate, amenajarea terenului de baschet, amenajarea aleilor prin montarea de pavele.

La finalul lucrărilor, micuții se vor bucura de un complex de joacă modern prevăzut cu balansoare și leagăne din lemn, carusel baghetă, nisipar 2×2, covor elastic de cauciuc, bordură lemn, pietriș și nisip.

Conform aceleași surse, contractul nr. 38748/27.09.2017, încheiat cu SC Expert Construct SRL Călărași, are o valoare de 298.526,97 lei.

Acum, că vor avea un spațiu de joacă modern pentru micuții lor, ar fi de apreciat dacă locuitorii din apropiere ar ține cont de plăcuțele montate pe stâlpii din parc și care îi avertizează că nu au voie să-și scoată câinii la plimbare în zona special amenajată pentru joaca celor mici. Nu de alta, dar pentru asemenea imprudență se pot alege și cu o amendă usturătoare din partea autorităților.

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.