„Eugen Nicolicea a fost singurul deputat din anii 90 care a propus ca Regele să fie declarată „persona non grata„„

0
840

Istoricul Alexandru Muraru a declarat aseară, la emisiunea difuzată pe TVR 1 (România 9), faptul că deputatul actual de Călărași, Eugen Nicolicea a propus în anii 90 ca Regele Mihai I să devină „persona non grata„. 

Mă uitam în aceste zile la personaje care joacă un teatru atât de prost. Dumneavoastră știți că Eugen Nicolicea a fost singurul deputat din anii 90 care a propus pentru prima dată să se dea o Lege ca Regele să fie declarată „persona non grata„ pentru 15 ani. Această inițiativă au avut-o Adrian Năstase și Corneliu Vadim Tudor la acea vreme dar ei nu mai sunt în mediul politic, însă Nicolicea a fost persoana care a produs acest efect… Am văzut presa la acea vreme și declarațiile sale de atunci„, a declarat istoricul Alexandru Muraru.

Deputatul Eugen Nicolicea este președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților și „mintea limpede„ a legilor care au un efect negativ asupra statului de drept. Nicolicea este Deputat în Parlament din anii 90, fiind astfel cel mai longeviv parlamentar și a candidat ultima dată la Călărași pe listele Partidului Social Democrat.

Parlamentarul s-a aflat în conflict de mai multe ori în ultima perioadă cu mai mulți colegi din alte partide din cauza Legilor Justiției. De altfel, grupul deputaţilor PNL a solicitat retragerea sprijinului politic şi înlocuirea lui Eugen Nicolicea din funcţia de preşedinte al Comisiei juridice pe motiv că acesta a recurs la „jigniri şi admonestări” la adresa unor parlamentari.

Urmăriți acum o ediție-document #Romania9. Așteptăm comentariile și întrebările dumneavoastră!

Publicată de Romania9 pe Joi, 14 decembrie 2017

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + eleven =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.