Fotbal / Liga 2-a / Președintele C.J. Călărași, Vasile Iliuță: „Împreună spre Liga 1„

0
1092
Vasile Iliuță, președinte Consiliul Județean Călărași

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a declarat pentru editia.ro faptul că este foarte mulțumit de performanța echipei locale care a terminat anul pe primul loc în clasamentul Ligii a 2-a. 

Vasile Iliuță a lăudat performanțele călărășenilor. Domnia sa a declarat că Dunărea Călărași este cea mai bună echipă din Liga a 2-a și va avea în continuare sprijinul său pentru accederea în Liga 1.

„Este o performanță unică pentru fotbalul călărășean! Această echipă a reușit rezultate excepționale și ne mândrim pentru asta. O echipă unită, un grup care ne-a adus numai satisfacții. Este în totalitate meritul lor! Vreau să-i felicit pe toți. De la conducere la antrenori, jucători, toți cei care au pus umărul la această performanță„, a afirmat șeful Consiliului Județean Călărași, unul dintre principalii finanțatori ai clubului Dunărea Călărași.

Vasile Iliuță a mai punctat și faptul că Dunărea nu a mai pierdut în campionat din 19 august de când Dan Alexa a venit la Călărași. De când a venit Dan Alexa la Călărași, echipa nu a pierdut niciun meci. Avem cel mai bun antrenor și cea mai bună echipă! Împreună vom reuși marea performanță! Ne așteaptă un an greu… Sigur, conducerea clubului, în speță domnul Brișan și cei implicați vor face eforturi pentru întărirea lotului. Suntem pe punctul de a ajunge pentru prima dată în istorie în prima ligă a fotbalului românesc. Eu sunt alături de băieți și îi voi susține în drumul lor spre Liga 1!„, a mai declarat Iliuță. Domnia sa nu i-a uitat nici pe suporterii echipei și cei care au susținut gruparea de pe malul Borcei. „Sunt bucuros când văd atâția suporteri. Avem nevoie în continuare de susținerea lor. Le doresc un an cu sănătate și împliniri și să nu uite un lucru: „Împreună spre Liga 1!„.

Dunărea Călărași a terminat anul 2017 pe primul loc în Liga a 2-a cu 49 de puncte, unul mai mult față de AFC Hermannstadt, echipa din Sibiu.  

AFC Dunărea 2005 Călărași

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.