Campanie de plantare stejari / Senator Roxana Pațurcă: ”Avem nevoie de un mediu sănătos!”

0
538

Vineri, începând cu ora 10.00, senatoarea Roxana Pațurcă se va afla alături de voluntari la acțiunile desfășurate cu prilejul campaniei de plantare a câte 100 de stejari în mai multe localități din județul Călărași. 

”Am acceptat cu mare bucurie să susțin iniţiativa Asociaţiei Prietenii Pădurilor din România – Filiala Călăraşi care, în parteneriat cu Instituţia Prefectului jud. Călăraşi şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi, va demara mâine, cu ajutorul voluntarilor, campania de plantare, în foarte multe localităţi din judeţ, a câte 100 de stejari cu prilejul marcării Centenarului Marii Uniri de la 1918. Am decis să mă implic în sprijinirea acestui proiect grandios, nu doar din calitatea mea de senator, membru al Comisiei pentru mediu, ci şi de cetăţean ţinând cont de faptul că avem nevoie de un mediu sănătos. Şi pentru asta, nici un efort nu e de prisos. Îi felicit din inimă, încă de pe acum, pe voluntarii locali, elevi, cadre didactice, pompieri, poliţişti, autorităţi locale şi am credinţa că demersul nostru va fi un câştig total pentru natură”, a scris pe pagina sa de socializare, senatoarea Roxana Pațurcă, adăugând că vineri, începând cu ora 10.00, se va afla la Dragalina unde va pune umărul la plantarea stejarilor, iar de la ora 13.00 va fi în mijlocul voluntarilor la Fundulea.

”Vă invit şi pe voi să fiţi alături de noi şi să sprijiniţi acest demers civic, de fiecare dată unic în felul său. Aşa cum bine a spus părintele României Pitoreşti, Alexandru Vlahuţă „Iubiţi arborii! Cu frunza lor putrezită au dospit lutul din care s-a făcut omul. Ei sunt izvorul, ocrotirea si poezia vieţii””, și-a încheiat postarea senatoarea de Călărași.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − nine =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.