Cei doi autostopiști de la Drajna care au ucis un bărbat și au rănit o femeie au fost reținuți!

0
945

După ce, în urmă cu câteva zile, anchetatorii susțineau că au deja un cerc de suspecţi în cazul crimei comisă de cei doi autostopişti pe DN3A, în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu din judeţul Călăraşi, astăzi cercetările s-au concretizat și indivizii au fost reținuți.

Autorii crimei de la Tudor Vladimirescu se numesc S. Andrei, 17 ani si T. Cristian, 18 ani, scrie calarasipress.ro.

Potrivit surselor noastre cei doi indivizi sunt din comuna Dragalina și în acest moment se află la Parchet.

Inspectoratului de Poliție Judetean va organiza maine, 2 decembrie o conferință de presă în care ne vor comunica date privind infractiunea de omor calificat.

Agresorii erau căutaţi pentru omor, după ce au ucis un bărbat şi au rănit-o pe soţia acestuia, Violeta (55 de ani) şi Ion Constantin (58 de ani) fiind cei doi soţi călărăşeni care au oprit maşina şi i-au luat pe ucigaşi la ocazie. După câţiva kilometri, indivizii i-au atacat cu cuţitele, iar apoi au dispărut.

Cei doi soţi mergeau dinspre Drajna spre Feteşti în momentul în care au oprit maşina şi i-au luat pe cei doi indivizi care făceau autostopul. Pe DN3 A, în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar pasagerii au devenit agresivi.

Deşi a fost rănită, femeia de 55 de ani a reuşit să sune după ajutor. Medicii au transportat-o de urgenţă la spital, unde au reuşit să o stabilizeze. În stare de şoc, aceasta a reuşit să le povestească anchetatorilor cum s-a petrecut tragedia.

“E o chestiune de timp până vor fi prinşi. Încă de aseară(n.r: vineri seară) au fost instituite filtre, iar împrejurimile au fost periate de zeci de poliţişti şi anchetatori. S-a scotocit pe câmp, cu lanterne, cu câini de urmă. Se merge pe mai multe piste în acest caz, însă un lucru este sigur: victimele nu-i cunoşteau pe agresori. I-au luat de pe drum, la ocazie, de la Drajna. Au crezut că fac o faptă bună, dar uitaţi-vă la ce s-a ajuns. Femeia rănită a purtat o discuţie cu anchetatorii şi a explicat cum ea şi soţul său au fost atacaţi cu cuţitele de cei doi străini care se aflau pe bancheta din spate a maşinii. Atacul a avut loc în momentul în care au oprit în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu pentru ca autostopiştii să coboare, aşa cum ceruseră. Agresorii sunt tineri, cu vârste până în 30 de ani şi amândoi purtau câte un cuţit”, declarau, imediat după comiterea faptei, anchetatorii.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 14 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.