Eveniment de excepție – ”Învață și dă mai departe!”

0
249

Vineri, 24 noiembrie 2017, în cadrul Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale,  s-a desfășurat la Muzeului Municipal Călărași, partener în organizare,  un eveniment de excepție intitulat ”Învață și dă mai departe!” la care au participat aproximativ 80 de elevi și profesori .

Evenimentul organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Călărași s-a derulat sub deviza ”De la Erasmus la Erasmus+, o poveste de 30 de ani” și a avut ca scop  sărbătorirea celor  30 de ani de pro­gram Erasmus în Europa şi 20 de ani de program în România, promovând, în acelaşi timp, rezul­tatele unor proiecte semnificative implementate în in ultimii 5 ani în județul Călărași.

”Au fost invitate să-și prezinte rezultatele 4 licee care s-au remarcat  în implementarea proiectelor de tip Erasmus+ VET – Formarea Competențelor Profesionale: Liceul Tehnologic ”Nicolae Bălcescu” din Oltenița, Liceul Tehnologic ”Duiliu Zamfirescu” din Dragalina, Colegiul Național ”Barbu Știrbei” din Călărași și Colegiul Agricol ”Sandu Aldea” Călărași. Totodată, în urma efortului de promovare a unei culturi de dezvoltare a proiectelor educaționale de tip Erasmus în școlile din mediul rural și-au prezentat rezultatele din domeniul implementării proiectelor Școala Gimnazială Nr. 1 din Perișoru, Școala Gimnazială Nr. 1 din Dichiseni și Școala Gimnazială Nr. 1 din Fundeni”, a declarat prof. Nicolae Micescu.

Manifestarea a fost un prilej de schimb de experiență și bune practici între școlile fruntașe în domeniul scrierii și implementării de proiecte Erasmus+ în județul nostru, precum și o ocazie de impulsionare a colectivelor  care nu au derulat astfel de proiecte în școlile lor.

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.