Fotbal / Liga a 2-a / Derby-ul etapei: Chindia – Dunărea, astăzi ora 12:00 în direct pe Digisport 1

0
236
AFC Dunărea 2005 Călărași

Astăzi, de la ora 12:00, Dunărea Călărași dispută un meci foarte important la Chindia cu Târgoviște. Partida din cadrul etapei a 18-a, este transmisă în direct de Digisport 1. 

„Din punctul meu de vedere, întâlnim cea mai omogenă echipă din Liga a 2-a. Chindia este o echipă formată din jucători buni, chiar foarte buni, unii peste media Ligii a 2-a. Sigur, toată lumea îi cunoaşte pe Cherchez şi Honciu„, a declarat înaintea duelului de astăzi, tehnicianul Dunării, Dan Alexa.

Antrenorul a mai adăugat că: „Ne aşteaptă un meci greu. Cred că presiunea e pe Târgovişte. Sunt patru puncte între noi şi ei şi, în astfel de condiţii, ei sunt obligaţi să câştige. Din păcate, ne confruntăm cu aceleaşi probleme de care ne-am tot lovit în ultimele cinci-şase jocuri. Pentru mâine avem cinci absenţi. Chindia e o echipă cu un bilanţ excelent al jocurilor de acasă. Dar mergem să facem un joc bun şi să câştigăm”. 

Dunărea Călărași este neînvinsă din etapa a 3-a, mai precis de la duelul din 19 august de la Hermansnstadt. Preşedintele Dunării, Florin Brişan, vrea ca echipa să continue seria meciurilor bun. „Urmează un meci dificil, poate cel mai greu joc al nostru din acest an. Sperăm să tranşăm lucrurile în favoarea noastră şi să luăm o opţiune serioasă pentru promovare” a declarat Florin Brișan.

În acest moment, Dunărea Călărași are 39 de puncte și se află pe locul 2 iar Chindia deține 35 de puncte și este pe 3.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.