Dedeman, un concurent serios pentru Brico Depot la Călărași!

0
3773

Dedeman, cel mai mare retailer specializat în bricolaj și soluții pentru amenajarea casei și grădinii, își va deschide și la Călărași un magazin. Reprezentanții companiei au cumpărat deja terenul pe care este amplasat clădirea ILSA SA de pe strada București, lângă Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență I.S.U.

Reprezentanții companiei Dedeman au confirmat faptul că anul viitor va fi gata construcția noului magazin de bricolaj de la Călărași. În acest moment, compania ILSA cea care a pus la dispoziție suprafața pe care se construiește Dedeman a semnat deja actele de vânzare. Astfel, prin deschiderea noului magazin, orașul nostru va avea două companii mari de bricolaj și cu Brico Depot. Concurența va fi acerbă. Dedeman este liderul pieței de bricolaj, devansând nume mari ale industriei internaționale de profil, cum a fost cazul Praktiker și Brico Depot, două dintre numele care au trecut printr-un amplu proces de repoziționare.

„Noul magazin Dedeman de la Călărași va aduce în jur de 200 de locuri de muncă noi„, a declarat primarul orașului Călărași, Daniel Drăgulin.

În acest moment, Brico Depot are încasări de miliarde de lei pe zi. Clienții Brico Depot vin la Călărași din orașele învecinate dar și din Bulgaria, făcând astfel un magazin profitabil, fapt ce i-a determinat pe reprezentanții Dedeman să testeze piața și ulterior să investească pe plan local.

Zona în care se contruiește Dedeman la Călărași
Zona în care se contruiește Dedeman la Călărași

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.