Spectacol de teatru la Călărași! Constantin Cotimanis și Catrinel Dumitrescu pe scena ”Barbu Știrbei”

0
423

Centrul  Județean de Cultură și Creație Călărași și Teatrul Nottara vă așteaptă marți, 14 noiembrie 2017,  la spectacolul de teatru  „Totul e relativ”, de Alan Ayckbourn, în regia lui Felix Alexa.

Distribuție : Raluca Gheorghiu ( Ginny ), Gabriel Răuţă ( Greg ), Constantin Cotimanis ( Philip ), Catrinel Dumitrescu ( Sheila ).

Sinopsis:

Greg și Ginny sunt tineri, se iubesc și sunt pe punctul de a se căsători. Numai că Ginny ține ascunse de Greg câteva detalii despre viața ei, care ar putea arunca în aer liniștea viitorului cuplu. Acesta este și momentul când în poveste intervin Philip și Sheila, un cuplu mai în vârstă, cu nelămurite – încă – și, tocmai de aceea, amuzante legături cu tinerele personaje. Încurcături de situație, de limbaj și de intenții sunt presărate de-a lungul piesei, sporind tensiunea și desfătarea spectatorului. Iar la sfârșit câteva întrebări ne rămân agățate în minte: este dragostea sinceră, cât suntem dispuși să mințim într-un cuplu, cât este adevăr și cât este amăgire într-o iubire?

„Totul e relativ” se va juca în sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a C.J.C.C.Călărași. Durata: 120 minute (fără pauză).

Relații și rezervări la numărul de telefon : 0242.314.925.

Manager,

Mihaela PETROVICI

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + fourteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.