Vasile Iliuță: „Știrile apărute în presă nu corespund realității„

0
2191
Vasile Iliuță, președinte Consiliul Județean Călărași

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a ieșit cu anumite declarații oficiale referitor la incidentul din data de 26 octombrie. Șeful C.J. Călărași spune că este „victima unui scandal denigrator„ la adresa sa. 

După modul în care s-a acționat sunt convins că acest scandal ieftin, denigrator și rău intenționat este concertat. Aseară la apariția Poliției în fața locuinței mele am discutat cu comandantul Politiei Municipale Călărași, Nelu Paraschiv, și am spus că le stau la dispoziție astăzi. Nu mi s-a solicitat să îi însoțesc către secția de poliție și nici testarea cu aparatul etilotest. Știrile apărute în presă nu corespund realității, fapt pentru care voi acționa în consecință.  Nu mă sustrag niciunui control indiferent de ce natură ar fi el, respect legea și sper ca oamenii să înțeleagă că de 1 an și jumătate sunt ținta unei campanii de denigrare pentru simplul fapt că deranjez anumite interese.„, a afirmat președintele C.J. Vasile Iliuță. 

Ce s-a întâmplat? 

În seara de 26 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Călărași l-au oprit pentru control pe președintele C.J. Vasile Iliuță. După câteva minute, timp în care a fost legitimat, Iliuță și-a văzut de drum. La câteva minute, un echipaj al Poliției Rutiere Călărași a ajuns la casa lui Vasile Iliuță.

Convinși că Iliuță ar fi fugit de la locul în care a fost legitimat, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale și i-a fost suspendat dreptul de a conducere autovehicule pe drumurile publice, pentru nerespectarea indicațiilor polițistului.

Nu de puține ori, Vasile Iliuță a fost „ținta„ unor subiecte denigratoare la adresa sa, subiecte oarecum „fabricate„ de o parte a presei locale.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.