„Deputatul PSD Călărași – Eugen Nicolicea, un Gâgă suprarealist„

0
533

Deputatul PSD, Eugen Nicolicea este parlamentar de Călărași. Domnia sa, reprezintă județul nostru în Parlamentul României, Camera Deputaților la PSD. Nicolicea a fost de două ori la Călărași. O dată înainte de alegerile parlamentare și apoi, evident la alegeri. Imediat după ce a ieșit parlamentar cu acte în regulă, Nicolicea n-a mai dat pe la Călărași.  

De curând, deputatul PSD Eugen Nicolicea, preşedintele comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, a susţinut luni, la Parlament, că acuzaţiile care li se aduc lui Sevil Shhaideh şi Rovanei Plumb nu sunt susţinute legal deoarece, „pe de o parte, braţul Pavel nu mai există pentru că s-a colmatat şi, prin urmare nici insula Belina, şi, pe de altă parte, a citat din legea apelor române unde se precizează că trecerea unui bun din domeniul public al statului în domeniul public al unei unităţi administrativ teritoriale se face prin hotărâre a Guvernului„.

Deci albia minoră înseamnă între mal şi mal, insula din interior. În momentul în care un curs de apă a dispărut – braţul Pavel – atuncea malul s-a mutat pe partea ailalată a insulei, firesc, deci nu mai există în albia minoră (…) S-a redesenat ceea ce s-a întâmplat la faţa locului, nu geografia, geografia este ştiinţa care se ocupă cu ceea ce se întâmplă acolo. În decursul apelor, să ştiţi şi dumneavoastră, că datorită eroziunii se schimbă şi cursurile de apă, corect? Deci braţul Pavel s-a colmatat, a creat patru lacuri care nu mai au legătură cu Dunărea, nu mai există nico albie a răului (…) Nu mai este apă curgătoare”, a susţinut Eugen Nicolicea la finalul şedinţei comisiei juridice în care a fost respinsă cererea DNA de începere a urmăririi penale a Rovanei Plumb.

Prostiile scoase pe gură de Nicolicea n-au trecut netaxate. Jurnalistul Vlad Petreanu l-a făcut „gâgă sprarealist„ pe deputatul Nicolicea de Călărași. Deputatul PSD Eugen Nicolicea, un Gâgă suprarealist: „In momentul in care un curs de apa a disparut – bratul Pavel -atuncea malul s-a mutat pe partea ailalata ainsulei, firesc, deci nu mai exista in albia minora. S-a redesenat ceea ce s-a intamplat la fata locului, nu geografia, geografia este stiinta care se ocupa cu ceea ce se intampla acolo. In decursul apelor, sa stiti si dumneavoastra, ca datorita eroziunii se schimba si cursurile de apa, corect?” Atacul Imbecililor, ce să zic.„, a scris Vlad Petreanu pe pagina sa de facebook.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 − 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.