AJF Călărași / Echipamente medicale pentru echipele afiliate forului călărășean

0
213

Federația Română de Fotbal și Asociația Județeană de Fotbal Călărași a reușit printr-un proiect achiziționarea unor echipamente medicale care au fost înmânate formațiilor afiliate în cadrul fotbalului județean Călărași. 

Dorinel Dincă, președintele AJF Călărași și Daniel Ștefan, secretarul AJF le-a oferit membrilor din cadrul Ligilor a 5-a și a 4-a mai multe echipamente medicale în cadrul unei adunări care a avut loc la sediul AJF Călărași de pe stadionul „Navrom„. Valoarea acestui proiect se ridică la suma de 23 de mii de lei iar finanțarea a venit din partea Federației Române de Fotbal.

Așa cum am discutat la Adunările Generale avem în derulare două proiecte. Unul cu FRF și celălalt cu Consiliul Județean Călărași pentru achiziționarea de echipamente sportive. În acest moment, s-a reluat procedura în ceea ce privește echipamentul. Privind proiectul cu Federația Română de Fotbal, am ales achiziționarea de echipamente medicale și articole sportive. Toate echipele afiliate în cadrul Asociației Județene de Fotbal primesc echipamente medicale în cadrul acestui proiect implementat de FRF și AJF Călărași. Am achiziționat un număr de 52 de echipamente medicale de prim ajutor„, a declarat Dorinel Dincă, șeful AJF Călărași.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − nine =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.