Foto / Tir-ul lui Gică Vlase face senzație în lume!

0
1019

Tir-ul lui Gheorghe Vlase din Slobozia poate fi declarat unic în Romania. În primul rând, datorită dotărilor sale tehnice, unice de acest fel din țara noastră și mai are doar trei “frați” în intreaga Europă. În al doilea rând, nimănui nu i-a trecut până acum prin cap să-și brănduiască mașina cu imaginea poetului național al României, Mihai Eminescu și Domnitorul Ștefan cel Mare.

Reprezentanții Autorității Rutiere Române au fost atât de surprinși ieri la vederea TIR-ului, încât l-au oprit pe loc pe Autostrada București-Pitești pe conducătorul acestuia, Gheorghe Vlase. Omul nu depășise viteza legală și nu încălcase nicio regulă de circulație, ci doar a arborat pe prelata TIR-ului pe care-l conducea o imagine a poetului neamului românesc, Mihai Eminescu, alături de versurile “Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie/ Țara mea de glorii, țara mea de dor!”, iar pe spatele mașinii îndemnul “Nu uita că ești român!”. Gheorghe Vlase ne-a mărturisit ca TIR-ul său este unicat în România și chiar o raritate în Europa. “Motorul dezvoltă 750 de cai putere, iar camionul a costat 240.000 euro. Să știți că doar patru astfel de exemplare sunt în lume. Unul se află în Spania, altul în Olanda, cel de-al treilea la muzeul fabricii, iar al patrulea este al meu”, ne-a mărturisit Vlase.
Sursa: romaniastar.ro
Vlase a mai spus că pentru brănduirea mașinii a mai dat înca 2.000 de euro. El mai are o altă prelată, de data aceasta cu Ștefan cel Mare, cu următorul mesaj: “Basarabia n-a fost a mea, ci a urmașilor urmașilor mei!”. Vlase ne-a mai spus că pe unde trece cu TIR-ul, oamenii sunt profund mișcați de mesajele citite, așa cum au fost și cei de la ARR, care l-au și felicitat pentru o așa idee.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight + twelve =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.