- Publicitate -
Acasă Sport Fotbal Fotbal / Liga 2 / Dunărea este pe o poziție promovabilă! Dan...

Fotbal / Liga 2 / Dunărea este pe o poziție promovabilă! Dan Alexa: „Pentru mine e cea mai mare provocare a carierei„

0
718
Dan Alexa / antrenor AFC Dunărea

Dan Alexa a reușit în 7 etape de când a venit la Călărași să ducă echipa de pe penultimul loc pe o poziție promovabilă! Alexa & Co. au 7 victorii consecutive, ultima reușită la Timișoara. Dunărea Călărași este pe locul 2 la 3 puncte de liderul din Sibiu, Hermannstadt.

Tehnicianul Dunării Călărași a vorbit despre faptul că echipa locală este o candidată serioasă la promovare. Dan Alexa a mai spus și faptul că se simte respectat la Călărași. „Când am preluat echipa, Dunărea era pe penultimul loc şi avea doar un singur punct. E foarte important pentru mine faptul că sunt respectat ca antrenor, ca personalitate, de cei din conducere. Iar aici îl amintesc pe Florin Brişan. Dânsul a încercat să mă aducă la Călăraşi, nu a crezut că va şi reuşi. Pentru mine e cea mai mare provocare a carierei. La Rapid, era normal să promovăm, pentru că eram favoriţi cerţi, la fel şi la ACS Poli. La Călăraşi, lumea nu ne dădea nicio şansă şi abia acum începe să se vorbească despre noi ca despre o candidată la promovare. Drumul e foarte lung. Dar, sincer, dacă la început îmi spuneaţi că voi câştiga următoarele şapte meciuri, aş fi total lipsit de modestie să spun că mă aşteptam. În schimb, mă aşteptam ca până în iarnă să duc echipa în primele patru”, a mai spus Alexa.

- Publicitate -

 

Antrenorul Dunării a mai adăugat faptul că UTA Arad, o candidată la promovare nu prea mai are șanse să ajungă în Liga 1. În opinia lui Dan Alexa, Chindia se va mai lupta pentru o poziție de promovare „Cred că se va mai lupta Chindia Târgovişte la promovare. O vedeam printre candidate şi pe UTA, dar ei cred că au ieşit total din cursă. Ripensia e o echipă frumoasă, am văzut-o şi astăzi, au jucători care au evoluat împreună şi în Liga a 4-a, dar nu cred că au forţa necesară pentru a se bate până la final. Mioveniul ar putea fi şi ea o candidată, dar cred că au pierdut foarte multe puncte până acum”, a mai spus Alexa.

Comentarii

comentarii

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.