Liga a 4-a / Ulmu pierde prima poziție dar rămâne în continuare una dintre favorite

0
495

Mostiștea Ulmu a pierdut prima poziție din clasamentul Ligii a 4-a după ce a fost învinsă de Venus pe teren propriu. 

Mostiștea Ulmu a revenit surprinzător în elita fotbalului județean după o pauză „exilată„ prin Liga a 5-a. Formația din Ulmu are acum susținerea din nou a omului de afaceri Vasile Tîrșolea ceea ce reprezintă un plus pentru fotbalul județean. Cu cât ai mai multe echipe competitive cu atât de mult poate crește valoarea fotbalului județean. Acest lucru se poate observa acum când la Liga a 4-a, după etapa a 5-a, formații ca Ulmu, Venus, Lehliu, Mânăstirea, Ciocănești sau Cuza Vodă se bat pentru primul loc.

Campionatul este abia la început iar suprizele pot apărea pe parcurs. Jegălia, Vâlcelele sau chiar Victoria Chirnogi pot intra în „elita„ formațiilor care se bat pentru titlul de anul acesta.

În etapa a 5-a, Ulmu a pierdut în fața celor de la Venus. Trupa lui Ilie Zeciu s-a impus cu 2 – 0 și a preluat șefia clasamentului. Pe locul 2 vine Dunărea Ciocănești care a învins pe Steaua Radovanu cu 4 – 0 iar pe poziția a 3-a Zarea Cuza Vodă, surpriza acestui debut de sezon. Mostiștea Ulmu este pe 4 la 3 puncte de lider și campionatul se încinge pe parcurs ce trece.

Etapa următoare are loc derby-ul dintre Venus și Dunărea Ciocănești dar un meci spectaculos se joacă și la Grădiștea cu Ulmu pe 30 septembrie.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − one =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.