Interesul locuitorilor din Călărași pentru mobilă a scăzut ușor în ultimul an

0
161

Numarul cautarilor pe Google referitoare la mobila efectuate de locuitorii din Calarasi s-a redus cu 5% in ultimul an, arata o analiza realizata de retailerul de mobila Kalenda.

 

Reprezentantii Kalenda au cercetat interesul pentru mobila al locuitorilor din Calarasi pe baza numarului cautarilor inregistrate de Google in perioada august 2016 – iulie 2017, pentru aproximativ 20 de cuvinte referitoare la mobila. Studiul Kalenda a vizat atat interesul locuitorilor din Calarasi pentru mobila, in general, cat si trei categorii specifice: mobila pentru dormitor, mobila pentru living si mobila pentru bucatarie.

 

Dintre cele trei categorii specific, doar cea referitoare la mobila pentru bucatarie a crescut in ultimul an in ceea ce priveste numarul de cautari pe Google.  Dintre cele 540 de cautari din iulie 2017, aproape jumatate au vizat categoria mobila pentru bucatarie.

 

„O scadere a numarului cautarilor referitoare la mobila nu inseamna, automat, ca romanii cumpara mai putina mobila, la fel cum o crestere a numarului cautarilor nu presupune o avalansa de vanzari. Vanzarile de mobila pot sa fluctueze intr-o anumita perioada, din cauza mai multor factori, cum ar fi sezonalitatea sau alocarea resurselor financiare in alte directii. Ceea ca va pot spune, din interactiunile din ultimul an pe care le-am avut cu clientii nostri, este ca oamenii care vor sa cumpere mobila sunt din ce in ce mai bine informati si prefera sa cumpere produse de calitate si foarte rezistente in timp”, a declarat Bogdan Besenyei, director de marketing in cadrul Kalenda.

 

Google a inregistrat, in august 2016, aproape 160.000 de cautari referitoare la mobila, pe tot cuprinsul Romaniei, in vreme ce in iulie 2017 a consemnat putin peste 143.000 de cautari. Totodata, in perioada august 2016 – iulie 2017, romanii din toata tara au facut peste 1,8 milioane de cautari referitoare la mobila. Mai mult, in cele 12 luni din intervalul august 2016 – iulie 2017, romanii au efectuat  cele mai multe cautari referitoare la mobila in noiembrie 2016 (circa 190.000 de cautari) si in ianuarie 2017 (aproape 184.000 de cautari).

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − nine =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.