Foto / Video / Dunărea face spectacol! Dan Alexa: „Urmează o serie de 3 meciuri grele„

0
914

Călărășenii lui Dan Alexa au urcat pe locul 6 în clasament după 4 victorii consecutive, acumulând 13 puncte. 

Dunărea a făcut spectacol în partida cu Olimpia Satu Mare din runda a 7-a desfășurată sâmbătă, 9 septembrie la Călărași. Elevii lui Dan Alexa au început în forță meciul cu Olimpia și au dominat în totalitate partida de pe arena „Ion Comșa„. Călărășenii au ratat mai multe ocazii până la deschiderea scorului venit în minutul 40. Silviu Pană, fostul jucător al Olimpiei a marcat pentru Dunărea. La nici două minute, noua achiziție Gaetan Missi Mezu, face 2-0 reușind să marcheze la prima sa apariție într-un meci oficial pentru echipa de pe malul Borcei. Nu acesta avea să fie rezultatul primei părți. Oaspeții par să reintre în meci după golul din min. 44 al lui Olivier Lusamba.

În partea secundă, Dunărea s-a dezlănțuit. Fotbaliștii lui Dan Alexa au făcut un adevărat spectacol. Echipa „chirurgului„ le-a oferit călărășenilor goluri spectaculoase. Tânărul Drăghiceanu (53), mijlocașul Vali Munteanu (65) și atacantul Vali Alexandru (69) au marcat de trei ori în poarta lui Muntean. 5 – 1 a fost scorul final, un rezultat pe care Dunărea nu l-a mai înregistrat de mult, o victorie cât se poate de clară.

Dan Alexa: „A fost un meci la discreția noastră. Mă bucură faptul că noile achiziții au reușit să marcheze, atât Vali Munteanu cât și Gaetan Missi. Urmează o serie de 3 meciuri foarte grele… Mergem să câștigăm, avem un moral bun, suntem în grafic. Vrem până la iarnă să fim în primele 5.„

Echipa călărășeană se pregătește acum pentru un alt duel interesant. Dunărea se deplasează la UTA Arad pe 16 septembrie însă acesta este doar primul joc din cele 2 care vor urma cu Pandurii Tg. Jiu pe 23 septembrie și la Poli Timișoara pe 30 septembrie.

Au evoluat echipele: 

Dunărea Călărași: C. Lungu (cpt.) – Ţenea, Mardare, Bg. Şandru, Tomozei – V. Munteanu, Preoteasa, Sil. Pană, Kanda, Drăghiceanu – Missi Mezu.
Rezerve: Gab. Popa – Val. Alexandru, Danciu, Cr. Puşcaş, C. Cristea, Dincă, Sil. Matei.
Antrenor: Dan Alexa.

Olimpia Satu Mare: Fl. Muntean – Duruş, Fl. Mureşan (cpt), Copaci, Bura, Villand, Cubaş, Vas. Pop, D. Lukacs, Brata, Lusamba.
Rezerve: Şuta – Szasz, R. Rus, Cocian, Nemeş, Ayoub, Jurj.
Antrenor secund: Daniel Florea.

Arbitru: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea); Asistenţi: Romică Bîrdeş (Piteşti) şi Florin Mihai Cosma (Piatra Neamţ).

Credit foto: Alexandru Botezatu / Editia.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.