Condorul SA este singurul concesionar Groupe Renault în județele Călărași și Ialomița

0
822

Condorul SA este singurul concesionar Groupe Renault în județele Călărași și Ialomița. Condorul este și un important distribuitor de piese de schimb Dacia de origine. 

Societatea dispune si de cea mai mare unitate service auto din judetul Calarasi care poate asigura toata gama de lucrari mecanice,electrice,tinichigerie/vopsitorie,ITP.

Condorul ofera conditii de finantare avantajoase in vederea achizitionarii de automobile Renault si Dacia, iar prin sistemul de calculare a ratelor si a dobanzii va puteti afla sistemul de plata care se potriveste cel mai bine posibilitatilor financiare.


Dacia a lansat o nouă versiune de top a modelului Logan, Prestige, la preţuri de 9.600 euro pentru varianta cu motorizare pe benzină, respectiv 11.700 euro pentru cea pe motorină.

Pe lista echipamentelor de care dispune Prestige se regăsesc sistemul de climatizare cu reglare automată, comenzi ale geamurilor electrice pe portiere, un nou design interior, cu o planşă de bord echipată cu aeratoare centrale dreptunghiulare, o tapiţerie cu design nou, semnalizatoare pe oglinzile retrovizoare exterioare, sistem multimedia şi de navigaţie MediaNav şi proiectoare dublu optice.

Noua versiune Logan Prestige va fi disponibilă în două versiuni de motorizare, ambele răspunzând normei Euro 6 şi care constituie în acelaşi timp cele mai solicitate propulsoare de către clienţii gamei Logan.


Dacia a realizat un record de vânzări la şase luni, în Europa, cu 245.453 vehicule vândute (+9,3 %) şi o cotă de piaţă de 2,6 %, rezultatele fiind datorate în special modelelor Sandero faza 2, lansat la sfârşitul anului 2016, şi Duster.


Pentru mai multe detalii poți accesa site-ul: www.condorul.ro

Adresa: Calarasi, Str. Prelungirea Bucuresti, nr. 401
Telefon: +40 242-317112
Fax:       +40 242-317112

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight − 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.