Președintele C.J. Călărași, Vasile Iliuță a prezentat noua conducere a Dunării. Brișan: „Este păcat pentru acest oraș să nu avem o echipă în Liga 1„

0
763

Miercuri, 30 august, în sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași a avut loc o conferință de presă susținută de Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași. Domnia sa i-a avut alături pe noul președinte al clubului AFC Dunărea 2005 Călărași dar și pe tehnicianul Dan Alexa venit pe banca Dunării cu două etape în urmă. Oficialii clubului de pe malul Borcei au răspuns întrebărilor puse de jurnaliștii locali și au dat asigurări că echipa de pe malul Borcei va face tot posibilul să-și îndeplinească obiectivul. De cealaltă parte, Vasile Iliuță a confirmat faptul că CJ Călărași se ocupă în mod strict de echipa de fotbal dar nu renunță și la susținerea altor sporturi de la Călărași.

Vasile Iliuță – președinte Consiliul Județean Călărași: „Am avut o discuție cu domnul Primar, Daniel Drăgulin și am decis împreună ca domnia sa să se ocupe mai mult de handbal iar noi, cei de la C.J. să avem în vedere buna organizare a echipei de fotbal. Îi am astăzi alături de mine pe cei doi decidenți să-i spunem în cadrul clubului de fotbal AFC Dunărea 2005 Călărași. Vreau să-i mulțumesc domnului Florin Brișan pentru faptul că a acceptat funcția de președinte la Dunărea. Brișan a reușit într-un timp foarte scurt să găsească un antrenor iar echipa a legat și două victorii. În acest sens nu vreau decât să vă felicit pe dumneavoastră dar și pe domnul antrenor, Dan Alexa pentru fotbalul călărășean„.

Florin Brișan – președinte Dunărea Călărași: „Obiectivul nostru, până în iarnă este clasarea în primele 6 locuri iar la vară promovarea. Trebuie să găsim resursele financiare să facem acest pas. Este păcat pentru acest oraș să nu avem o echipă în Liga 1. Avem câțiva jucători noi, au plecat unii care nu au dat satisfacție. Suntem în discuții cu patru fotbaliști noi. Nu are rost să încărcăm lotul cu jucători care nu confirmă, care nu ne ajută„. 

Dan Alexa – antrenor Dunărea Călărași: Cunoșteam lotul în mare. Un nucleu de bază, o echipă care s-a bătut la promovare acum 2 ani, dar pentru obiectivul nostru ne mai trebuie jucători. Începem să facem lucrurile corect. În momentul acesta pentru mine este o mare provocare. Îmi doresc să fiu primul antrenor care promovează, să intru în istorie. Avem mare nevoie de rezultate. Echipa trebuie să vă țină motivați. Sunt foarte mulți juniori la Călărași. Vreau să mă implic mai mult la Dunărea în eventualitatea de a face o academie la Călărași„. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.